Hlavní obsah
Článek

Šestadvacetiletá Amy Lee Summers z Nového Zélandu prozradila své velké tajemství. Bývalá Playmate ukázala, co údajně stojí za tvarem jejích plných rtů i za dalšími vylepšeními, třeba jejích plných tváří. A plastickou chirurgii za tím nehledejte.

Amy Lee tvrdí, že za tvarem jejích úst, respektive rtů, je primitivní, a navíc docela legrační cvik, kdy v ústech vytvoříte podtlak a zkroutíte rty do takzvané „kachny“. „Začnu tím, že si roztáhnu ústa do úsměvu a pak udělám spoustu malých ´o´,“ radí kráska, která žije ve Wellingtonu.

Další ze cviků pak prý skvěle formuje tváře. Přitom s nimi zdánlivě nesouvisí. Ale jen si ho na chvíli zkuste. „Moji přátelé si myslí, že jsem blázen, ale cvičím také svůj jazyk, protože je to silný sval a neměl by zahálet... V podstatě strávím spoustu času tím, že vyplazuji jazyk, což může být dost vtipné, zvlášť když mě někdo pozoruje!“

A jak dlouho v takové grimase setrvá? „Chci se udržet v dobré kondici co nejdéle, ale to znamená, že na tom musím pracovat. Obvykle se snažím cvičit tváře a rty dvě až tři hodiny denně,“ prozradila.

Reklama

Další články

Načítám