Hlavní obsah
Článek

Celý národ překvapil, když v jednu dobu zhubnul až o devadesát kilogramů. Dnes již prakticky bývalý prezident Herecké asociace, která bojuje za zájmy českých herců a hereček, ale letos znovu spoustu kilo nabral. Jiřího Hromadu to však vůbec netrápí. Je totiž rád, že je vůbec na světě! Podívejte se na rozhovor s ním ve videu.

„Prošel jsem si opravdu těžkým období několika operací. A poslechl jsem svého lékaře. Říkal mi, že dělat najednou tři zásadní věci znamená, že pořádně neudělám žádnou. Radil mi, aby se Hromada dal po operacích dohromady, a abych se vykašlal na vše ostatní. Hubnutí, práce, povinnosti – neexistují. ‚Existuje jen vaše zdraví a vy.‘ Proto jsem musel také přenechat svou funkci, aby mě zastupovali,“ prozradil nám Jiří s tím, že asociaci ale dál pomáhá, jak může.

Bohužel zdraví asi ještě úplně neslouží. Nebo už spíš nikdy vyloženě dokonale sloužit nebude.

„Jak se blíží šedesátka, signalizuje mi to, že v takovém pořádku, jako před dvaceti lety, už to nebude. Snažím se tak život brát, i když mám pocit, jako by mi bylo o dvacet let méně. Jestli to bude v pořádku, to ukáže osud,“ myslí si Hromada.

Jakými potížemi konkrétně trpěl, to nechtěl rozebírat. Ani to, jestli se bál o život. „To je lékařské tajemství,“ vysvětlil, proč nechce odpovídat. Podle našich informací si ale prošel opravdu vážnými problémy.

Na závěr nezapomněl pochválit Aleše Cibulku, na jehož křtu desátého kalendáře pro filmové pamětníky jsme ho zpovídali.

„Držím mu palce, aby vydržel s kalendáři nejméně do sta let. Jak je vidět dnes z toho, kolik osobností ho přišlo podpořit, ale i ze zájmu čtenářů, tak to má smysl. Potěší, že existují takoví lidé, kteří ostatním dělají radost,“ dodal Jiří Hromada na adresu hostitele.

Reklama

Další články

Načítám