Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebe bez mráčku, sluníčko a všichni z produkčního týmu, včetně samotné hvězdy, vnadné modelky Kate Upton (31), byli dobře naladěni. Focení na Bahamách pro magazín Sports Illustrated mohlo začít. Kate měla ve čtvrtek pózovat pro jeden foto set v sexy spodním prádle, v dalším měla pózovat na útesu jen v sukni a s obnaženými ňadry, která zakrývala rukama. Zdánlivě nic těžkého.

První série snímků vznikla bez jakýchkoliv potíží. Ta druhá však tak snadný průběh neměla. Kate se s pomocí kolegů vyškrábala na útes a zaujala dokonalou pózu. Všichni byli tak soustředěni na to, aby vznikl dokonalý snímek, že si nevšimli něčeho zcela zásadního. A mohlo to mít fatální následky...

K útesu, na němž modelka stála, se celkem nenápadně přiblížila vlna. Nebyla to sice žádná tsunami, ale síla vodní stěny, která při nárazu vlny na útes vznikla, srazila Kate dolů jako hadrovou panenku. Nikdo nestačil zareagovat včas. Naštěstí se ale, kromě pár oděrek na nohou, nic zásadního nestalo a za pár vteřin už Kate rozpustile běhala po pláži a právě prožitému mokrému karambolu se smála od ucha k uchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám