Hlavní obsah
Článek

Angelinu Jolie (48) ruku v ruce s Bradem Pittem (60) už na premiéře možná neuvidíme, nejsou však jediným hollywoodským párem, který stojí za pozornost. Chris Hemsworth (40) a Elsa Pataky jsou pro společenské akce přinejmenším srovnatelnou ozdobou.

Urostlý Australan, jehož magazín People v roce 2014 zvolil nejpřitažlivějším mužem planety, a drobná Španělka, která své sexy křivky předvádí v kampani na spodní prádlo, už spolu mají tři děti. Rodiče pětileté Indie a tříletých dvojčat Sashy a Tristana Brangelinu alespoň v jednom ohledu předčili. Oba herci mají na kontě filmy, jejichž tržby překonaly miliardu amerických dolarů, což se Jolie ani Pittovi nikdy nepodařilo.

Elsa Pataky si zahrála ve čtyřech dílech úspěšné adrenalinové série Rychle a zběsile, její o hlavu vyšší manžel je představitelem Thora z komiksového týmu Avengers. Tentokrát se spolu sešli na červeném koberci kvůli nejnovějšímu filmu Chrise Hemswortha.

Atraktivní manželé spolu ozdobili premiéru třetího Thorova počinu s podtitulem Ragnarok. Elsa a Chris se k sobě zamilovaně tiskli a demonstrovali vzájemnou lásku. Tady rozvod určitě nehrozí.

Reklama

Další články

Načítám