Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minule zabodovala v průsvitných šatech za pár liber, nyní si na sebe oblékla rovnou cosi, co připomíná záclonu. Protože svrchní průsvitná krajka byla do černé, vzala si pod ni britská moderátorka se zálibou v „nemravném“ odívání Lizzie Cundy (47) vínové spodní prádlo, se kterým vyladila i barvu svých nehtů. A takhle vyrazila na výroční oslavu založení jedné indické restaurace.

Čistě krajkové šaty ale Lizzie samozřejmě projdou. Je totiž nutné uznat, že tato žena, které bude za tři roky padesát, je opravdu jednou z mála britských osobností zábavního průmyslu, které si podobný outfit stále mohou dovolit.

Co je však trochu hloupé a už to vážně působí lacině, je skutečnost, že Lizzie si průhledné šaty (nebo alespoň ty, které toho opravdu co nejvíc odhalí) bere na veřejné akce s tvrdošíjnou pravidelností. Jako by z ní vyzařoval strach, že jí v tom nesmlouvavý nepřítel hvězd - čas - už velmi brzy zabrání. I proto je ochotná takto vyšňořená zaběhnout třeba i na vysloveně charitativní akci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám