Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a skladatelka Natasha Bedingfield (42) se ve středu na Instagramu pochlubila, že se svým manželem Mattem Robinsonem očekávají své první dítě. „Matt a já jsme nadšeni, že se s vámi můžeme podělit o zprávu, že přinášíme na svět nový malý život! Nemůžeme se dočkat, až se budeme moci vydat na tuto úžasnou cestu,“ svěřila se autorka známých hitů Unwritten nebo These Words na sociální síti.

V rozhovoru pro britský The Sun, který oznámil zprávu o jejím těhotenství, se atraktivní blondýnka přiznala, že po dítěti toužila už dávno. „Stát se maminkou je něco, o čem jsem vždycky snila, ale po dlouhou dobu jsem cítila, že je to v nedohlednu,“ uvedla a natěšeně dodala: „Nyní je to ale tady, jsem v tom až po uši, opravdu se to děje... Jsem tak nadšená z téhle obrovské životní změny. A Matt je mi velkou oporou.“

Manželé už za sebou mají zhruba deset let vztahu. Vzali se spolu v roce 2009 během velmi intimního obřadu v Malibu. Nyní se zdá, že začíná Natasha vybírat pro miminko nový domov. Dům postavený ve stylu panského sídla v Los Angeles, který si koupila v roce 2009 za 2,3 miliónu dolarů, v červenci s více než stoprocentním ziskem prodala. Další vilu ve španělském stylu má ale nad oblastí Beachwood Canyon. Tu sehnala za 1,65 miliónu dolarů začátkem roku 2015.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám