Hlavní obsah
Článek

Sestra České Miss Lucie Hadašové (37) Kateřina nikdy moc po slávě netoužila. Občas někam zašla se sestrou, teď ale chodí s Mužem roku Matyášem Hložkem, takže o soukromí tak trochu přišla. Média rozebírala i jejich rozchod a následné opětné shledávání po vyhlášení soutěže mužské krásy.

"Já s ním začala chodit, ještě když nebyl Mužem roku, je to pořád stejné, i když ta medializace je trošku jiná. Ale jelikož už to znám od ségry, tak to na mě žádný velký dojem nedělá," krčila rameny Kateřina Hadašová.

Zajímal nás i její pohled na rozchod, který nastal velmi krátce po soutěži, jehož důvodem údajně byla i její žárlivost. "Podle mě to nebyl rozchod, ale jenom krize, a to se stává. Ještě jsem neslyšela o vztahu, který by byl bezchybný," míní.

Matyáš ovšem do reportáže v televizi řekl, že už spolu nejsou. "Pochopitelně, že se mě to trochu dotklo. Ale spíš tím, jak to nafoukli. Ale jinak v pohodě," řekla Super.cz. A jak je to s její údajnou žárlivostí? "Všichni si myslí, že žárlím, ale to není o žárlivosti. Já mu věřím. Kdybych mu nevěřila, tak s ním vůbec nemůžu být. Tam byly úplně jiné problémy," uzavřela a podrobnosti už si nechala pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám