Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Šperky a kožichy? Štíhlejší postava? Postup v kariéře? Kdepak. Nejčastějším přáním žen je absolutní pohodlí při nošení podprsenky. A to je přání, které lze splnit. Přesvědčte se!

Moderní střihy a technologie, které vám usnadní život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tajemství pohodlné podprsenky tkví v propracovaném střihu, moderních materiálech a správně vybrané velikosti. Nejširší výběr velikostí, střihů a nejnovějších trendů najdete na Astratex.cz, kde navíc zjistíte, zda nosíte správnou podprsenku. A které podprsenky jsou ty nejpohodlnější?

Podprsenka se vám musí přizpůsobit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představte si podprsenku, která vás jemně obejme, podepře ňadra a dokonale se přizpůsobí každé vaší křivce. Nikde neškrtí, netlačí a vypadá božsky. A ještě se v ní nebudete potit. Že taková podprsenka neexistuje? Tak to jste ještě neoblékla podprsenku Maia 4D. Její košíčky jsou vyrobeny z maximálně příjemného a měkkého materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se podle vašich křivek.

Skvělý střih? Absolutní základ!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když je řeč o podprsenkách, střih je to první, na čem záleží. A na podprsence Anabell si dali návrháři opravdu záležet. Je navržena tak, aby svým střihem zakulatila ňadra a současně jim poskytla dostatečnou oporu. Boční kostice se postarají o extra oporu a zajišťují, že podprsenka zůstane celý den na svém místě. Tuhle sexy krásku pořídíte až do velikosti 100/G!

Oblečte si druhou kůži!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy často bojují s nepříjemným pocením pod podprsenkou. To se vám s podprsenkou Smart Bra nestane. Její košíčky jsou vyrobeny z jemné paměťové HIGH-TECH pěny, která přilne k vašemu tělu jako druhá kůže a dokonale se vám přizpůsobí. Je příjemná při nošení, je prodyšná, vyrovná případné nedokonalosti a vytvaruje se podle teploty vašeho těla. Navíc není vidět ani pod přiléhavým oblečením.

Okořeňte si život!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…a sáhněte po krajce. Černé krajce, samozřejmě. I sexy prádlo může být pohodlné. Důkazem je podprsenka Mercedes. Spodní část košíčků je měkce vyztužená, podepře ňadra a krásně je vyplní. Střih do tvaru T vaše vnady dokonale zakulatí a jejich okouzlující křivky zdůrazní krajkový závoj v horní části košíčků. Vsaďte na prověřený recept a zahalte svůj dekolt do černé krajky. Budete se cítit i vypadat neuvěřitelně přitažlivě. A pohodlně, samozřejmě.

Další články

Načítám