Hlavní obsah
Článek

Takových obrázků, kde zpěvačka Miley Cyrus (31), zřejmě pod tlakem toho, aby se odstřihla od své dětské Disney role Hannah Montany, vystrkuje při různých vystoupeních svůj jazyk, existuje nesčetně. Vždy se ale jednalo o tu zlobivou a zkaženou rebelku, která už mnohým svým konzervativnějším krajanům lezla kvůli podobným gestům krajně na nervy.

Pak se ale v životě Miley odehrála změna a ona se vrátila ke své bývalé lásce, australskému herci Liamu Hemsworthovi (27). Začala se psát nová etapa jejich vztahu. Miley jako by rázem vystřízlivěla a všechna její vulgární gesta byla ta tam.

Nyní ji ale přeci jen někdo „donutil“ znovu předvést její dlouhatánský jazyk. Byl to komik James Corden, jehož hudební talk show Carpool Karaoke se za oceánem těší velké sledovanosti. „Váš jazyk dnes vypadá menší, než býval,“ namítl James, když zpovídal zpěvačku při jízdě autem, a ona ho na něj hrdě vyplázla. Zpěvačka ho pak povytáhla ještě víc. „To je dlouhý jazyk... Držte si ho tam!“ vykřikl Corden vzápětí a přiložil na jeho špičku poštovní známku, kterou Miley v rámci legrace olízla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám