Hlavní obsah
Článek

Devětatřicetiletá bigamistka Godsgift Tettegah je opravdu nevyzpytatelná žena. Nejen, že si vzala o 26 let staršího obchodníka Johna Thurlbyho, kterého později obrala o v přepočtu necelých 6 miliónů korun, ale v té době byla stále vdaná ještě za další dva muže.

Zatímco se Tettegah jevila panu Thurlbymu (65) jako bohatá rozvedená dáma, byla ještě vdaná za předchozího manžela Rogera Longa a Ghaňana zvaného Biko, kterého později vydávala za svého bratra.

S  rozvedeným obchodníkem a otcem tří dětí Thurlbym se exotická žena seznámila v roce 2007. Do Velké Británie přijela o osm let dříve a začala v Granthamu v Lincolnshire podnikat v oboru prodlužování vlasů. Když se s postarším mužem dala dohromady, požádala jej o půjčku 560 tisíc, aby mohla nakoupit dostatek materiálu - vlasů dovezených z Číny. Muž jí následně půjčil či daroval další peníze a začal pro ni stavět dům. Tettegah dokonce nechala důvěřivého seniora zaplatit údajné vyplacení domu „bratra“ Bika v Ghaně, kterému kvůli dražbě hrozilo, že o domov přijde. Celkové výdaje za podvodnici tak dosáhly téměř šesti miliónů.

Pan Thurlby však nakonec narazil na korespondenci mezi jeho ženou a Bikem, která se sourozeneckou neměla nic společného. Godsgift Tettegah navíc zažádala o udělení víz pro vstup do Velké Británie pro Bika, s nímž měla mít již dvanáctiletou dceru.

Podobně se snažila žena vydělat i na svém prvním mecenášovi, rovněž pětašedesátiletém Britovi Rogeru Longovi. Ten dodnes splácí stovky liber měsíčně za půjčku v přepočtu 540 tisíc korun, kterou si kvůli ní vzal. Tettegah byl nakonec za všechna podvodná jednání udělen trest 16 měsíců vězení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám