Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víte, jak je to s milenkami slavných raperů? Musí být tak trochu „prdelaté“ a taky „prsaté“ a hodně „sexy“ a tak trochu „blýskavé“, aby se dobře vyjímaly u naleštěných sporťáků. A kdyby jim to přeci jenom přišlo málo, jejich kluci jim dovolí i o kapánek víc...

Přesně ten „raperský kapánek“ nyní předvedla snoubenka rapera s přezdívkou Gucci Mane, modelka Keyshia Ka'oir, která na udělování cen Bet Hip Hop v Miami na Floridě dorazila ve velmi originálním outfitu. Natolik originálním, že pohledy všech přítomných mužů (a dozajista i mnoha žen skřípějících zuby) patřily po většinu večera jen jí.

Těžko říci, jestli komplet z kovových oček koupila v prodejně zaměřené na potřeby pro potápění se žraloky, nebo šlo o opravdu drahý model z dílny některého ze slavných návrhářů, ale jen křišťálem zdobené kozačky od Saint Laurenta, které měla na nohou, neseženete pod 160 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám