Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Věra Bílá (†64) je na konci svých sil. Potíže s bydlením (rokycanská radnice ji chce přestěhovat do holobytu), na smrt nemocný manžel i zklamání v dalších manažerovi ji dohnaly k myšlenkám na sebevraždu. "Ráno mi volala a říkala odhodlaně, že vypije prášky, které má před sebou," potvrdil Super.cz kamarád Věry Bílé Jan Beer. K nejhoršímu nakonec nedošlo jen díky souhře náhod. Poslechněte si, jak o svém pokusu o sebevraždu hovoří sama Věra Bílá.

"Manažer mi řekl, že kvůli těm rvačkám cikánů na Šluknovsku mě už lidé nechtějí. Ale za to já přece nemůžu. Hrozně mě to urazilo. Brečela jsem a myslela, že je se mnou konec. Zpívání mi chybí, navíc manžel je na smrt nemocný. Nechtějí mu dát novou ledvinu, že by to jeho srdíčko nevydrželo. Musím myslet na nejhorší. To všechno se mi honilo hlavou a tak jsem se vážně chtěla otrávit prášky," prozradila Super.cz nešťastná Věra Bílá.

Zpěvačka má momentálně složité životní období. Je bez práce, a to i když sestavila novou kapelu, podle svých slov mnohem lepší než bylo kdysi uznávané Kale. Není divu, že ženu, která byla zvyklá na vyprodané sály, a nyní tře bídu s nouzí, napadají myšlenky na nejhorší. "Jsem silná ženská, já to zvládnu. Ale opravdu se mi nechtělo žít. Kéž by hlavně manžel byl zdravý," dodala závěrem Bílá, kterou na finanční dno prý dostalo dlouholeté hraní automatů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám