Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadské zpěvačce Nelly Furtado (32) se v posledních letech pořádně zaoblila postava. Kypré ženské křivky naposledy předvedla minulý týden na charitativním koncertě v kanadském Torontu pro děti pod záštitou organizace Free The Children. Furtado, jež se nejvíce proslavila hitem z roku 1999 I’m Like a Bird“, přibrala v těhotenství a od té doby se nadváhy nemůže zbavit.

Sympatická Kanaďanka, jež je i textařkou, příležitostnou herečkou a hudební producentkou, si však těžkou hlavu z baculatější postavy nedělá. Na svých koncertech vždy předvádí energickou show a během rozhovorů se neustále usmívá. Během vystoupení v Torontu se navíc klidně napasovala do úzkých džín, které ještě zvýraznily její macatější pozadí a stehna a téměř na ní praskaly ve švech.

Na konto dětí se rozhodla přispět i Furtado, a to štědrou částkou milión dolarů (cca 18 miliónů korun). Sumu se však rozhodla věnovat poté, co vyšlo najevo, že tento honorář dostala za vystoupení pro Muammara Kaddáfího. Sumu za podobný koncert pro libyjského diktátora si naopak bezostyšně ponechali například Beyoncé či zpěvák Usher.

Nelly Furtado, jež prodala po celém světě na 20 miliónů alb a 18 miliónů singlů, se narodila ve městě Victoria ležící v kanadské provincii Britská Kolumbie. Do hudební branže prorazila svým debutovým albem Whoa, Nelly!. Druhá deska Folklore se nesetkala s tak velkým úspěchem, ale se třetím albem z roku 2006 Loose byla zpěvačka opět na vrcholu. Jeho součástí byly i hity jako Maneater, Promiscuous či Say It Right.

Reklama

Další články

Načítám