Hlavní obsah
Článek

Václav Noid Bárta (43) vídá po rozchodu s manželkou Gábinou svoji dceru Terezku jen dva víkendy v měsíci. Vzal ji i na premiéru muzikálu Madagaskar, kde hraje roli krále Jelimána. Jeho dcera je z Vaškova kostýmu nadšená.

"Miluje Madagaskar, nechal jsem jí nakreslit od vizážistek nos, jaký mám já. Prožívá to, dostala chlupatý svetr, připadá si jako členka souboru. Je tu s babičkou a bráchou," řekl Super.cz Noid.

S dcerou se vidí málo, ale vztah to prý nijak nenarušilo. "Bál jsem se odloučení, že to bude mít negativní vliv na náš vztah. Naštěstí je vidět, že je Terezka se mnou spokojená, těší se na mě, tancujeme, učíme se hrát na bubínky, flétnu, je to fajn, je to v pořádku. Zbožňuje divadlo, ukazuju jí fotky ze zkoušek, ona vždycky kouká, říká tatínek lemur, je zlatíčko. Je to super," řekl zpěvák.

Na představení Carmen byla malá Terezka dokonce na pódiu v náručí Lucie Bílé, expartnerky Noida. "Terezka miluje divadlo, hrozně ráda tam se mnou chodí. Vzal jsem ji na odpolední Carmen. Jednou za tu fotku bude hrozně šťastná, byla z toho nadšená," dodal Noid, který na premiéru Madagaskaru pozval i manželku Gábinu s jejím novým partnerem. Ti však nedorazili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám