Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v září oznámili rozchod, pro mnohé jejich fanoušky to byl šok. I proto, že soukromé záležitosti Hayden Christensen (36) a Rachel Bilson (36) na veřejnost netahali, společenskému životu se spíš vyhýbali, a působili jako idylická rodinka žijící poklidným životem. Zpráva tak zapůsobila jako blesk z čistého nebe.

Všechny pochopitelně zajímaly důvody, proč hercům jejich vztah, ze kterého vzešla dnes dvouletá dcera Briar Rose, nevyšel. Zvlášť když se jednalo o dlouhodobé, s pauzami desetileté, a zdálo se, že i spokojené partnerství. No, nikdo nevidí, co se (ne)děje za zavřenými dveřmi. A v případě Christensena a Bilson se toho právě moc nedělo. Jejich časové zaneprázdnění jim prý znemožňovalo trávit spolu čas, a v poslední době tak byli víc od sebe než spolu. Ona v Los Angeles a on v Kanadě.

A tím se dostáváme k údajnému dalšímu důvodu jejich rozchodu. Magazín The Blast informoval, že se Christensen v Torontu při natáčení filmu Little Italy sblížil s kolegyní Emmou Roberts (26), neteří slavné Pretty Woman Julie Roberts. A Bilson měla najít jejich textovky.

Nutno ale zmínit, že po každém ‚hvězdném‘ rozchodu se okamžitě vyrojí spekulace o tom, kdo ‚třetí‘ jej zapříčinil. A nejčastěji padnou za oběť právě kolegové dotyčných rozcházejících se. Jen si vzpomeňme na kauzu kolem Brada Pitta a Marion Cotillard (film Spojenci) nebo Chrise Pratta a Jennifer Lawrence (film Pasažéři). Spekulace fanoušků, údajných zdrojů a následně médií se v obou případech ukázaly jako zcestné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám