Hlavní obsah
Článek

Bývalé člence Spice Girls se sice rozpadlo manželství se Stephenem Belafontem, Mel B (42) si přesto užila rodinnou dovolenou. Na jachtě si vystačila s dámskou sestavou. Společnost jí dělaly dcery a maminka.

Rozvod je pro Mel B hodně nepříjemnou zkušeností. Expartneři proti sobě vedou mediální válku a zveřejňují informace z jejich soukromí, které nepatří na veřejnost. Zpěvačka si potřebovala oddechnout a baterky dobíjela ve společnosti svých blízkých.

Manžela na jachtě nahradila třemi dcerami, z nichž každá má jiného tatínka. Osmnáctiletá Phoenix je potomkem herce Jimmyho Gulzara, desetiletou Angel si Mel B pořídila s Eddiem Murphym a se Stephenem Belafontem má šestiletou Madison. Dámskou rodinnou sestavu doplnila také zpěvaččina matka Andrea.

Mel B se i po čtyřicítce může pochlubit postavou srovnatelnou s časy, kdy řádila v populární dívčí kapele. Kočka vyrostla i z její dříve oplácané dcery Phoenix. A ani členka nejstarší generace se nemá v bikinách za co stydět.

„Rodinnou dovolenou jsem neměla už deset let. Teď se mi splnil sen. Tři dny v ráji plné lásky a dobrodružství,“ napsala Mel B k fotkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám