Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a miláček náctiletých holčiček Vojta Drahokoupil se kvůli totálnímu pracovnímu nasazení málem zmrzačil. Nejdřív se poranil při natáčení svého klipu a o pár dní později si dokonce zlomil nohu!

Minulý týden Vojta pracoval na novém singlu Anděl tvýho světa a pro klip si vymyslel tak nebezpečnou scénu, že se mu vymstila. Skončil na pohotovosti. "Vojta se při natáčení poslední dost nebezpečné scény klipu zranil a zlomil si chrupavku u ruky," prozradil zpěvákův producent Honza Gajdoš.

A jako by toho nebylo málo, při nedělním představení Tří mušketýrů, kde Vojta hraje d´Artagnana, si ještě zlomil nohu, takže skončil v nemocnici podruhé! "Při souboji mě hodili na zem, a jak mám teď jen jednu ruku, tak jsem padal přes rameno a odnesla to bohužel noha. Ale samozřejmě jsem dohrál do konce," prozradil Drahokoupil, který si říká Vojta D.

S nohou v sádře teď čeká, až spatří světlo světa singl, na kterém spolupracoval právě s Honzou Gajdošem a zahraničními autory, a sám si k písni napsal text. "Chtěli jsme s Vojtou najít nový hudební směr, který by jeho hlasu a projevu slušel, a myslím, že fanoušci budou hodně překvapení. Nicméně víc bych prozrazovat nechtěl. Možná jen tolik, že klip s písní vyjde v druhé polovině tohoto měsíce,“ dodal Gajdoš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám