Hlavní obsah
Článek

Už je sice po novém ročníku České Miss, ale vítězka z roku 2016 konečně začala využívat kontaktů, které jí ze získání korunky vyplynuly, a pořádně se věnovat modelingu. Andrea Bezděková (29) má za sebou i čtrnáctidenní pracovní pobyt v Portugalsku. Odtamtud si přivezla i model, který vynesla na vyhlášení Batist Nej sestřičky v Náchodě. Vypadal jako noční košilka.

"Jela jsem do Portugalska prozkoumat, jak se má modeling ve světě, a začínám tuhle kategorii trošku pokoušet. Ale upřímně řečeno je na mne těch čtrnáct dnů moc dlouhá doba. Neumím si představit, že bych měla někam do zahraničí vycestovat třeba na čtvrt roku. Mně by spíš vyhovovaly výjezdy maximálně na týden," je trochu peciválka Andrea. "Čím víc cestuju, tím radši se vracím," přiznala.

To je ovšem v praxi poněkud nepříjemné, protože modelky, které už vyjíždějí jen na tzv. callbacky, musely v zemi, kde klienty získaly, nějaký čas strávit a osvědčit se v branži. "Nevím, jak dlouho se tomu budu věnovat, nicméně aby se do toho člověk dostal, musí se postupně přizpůsobovat. A čím víc budu jezdit, tak se tomu snad snadněji přizpůsobím," míní Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám