Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O svých neúspěších v milostné sféře psala dokonce blog. Vypadá to ale, že nový příspěvek do rubriky Lenka a její chlapci si hned tak nepřečteme. Moderátorka Miniduelů a Odpoledních zpráv na Primě Lenka Špillarová je už půl roku šťastně zadaná. Z pověrčivosti o tom dlouho nechtěla mluvit.

"No a teď máme půlroční výročí. Ovšem můj chlapec ho se mnou neoslaví, protože si jel s kamarády na loď do Chorvatska dělat kapitánské zkoušky. Tak snad mě pak někam vyveze," smála se sympatická blondýnka, které přítele dohodila kamarádka Agáta Prachařová (38), s níž právě blog píše.

"Dělala reklamu jedné firmě a říkala, že se líbím řediteli té společnosti. Bránila jsem se, ať mi nikoho nedohazuje, že chlapi v jejím okolí jsou úplně marní. Ale říkala, že ho kromě toho, že s ním byla dvakrát na schůzce, nezná a je stejně nepříjemný jako já, tak bychom si mohli sednout," vyprávěla nám Lenka.

"Je to v pohodě a ze všech sil se snažím být na Milana milá," pokračovala Lenka a prozradila, že už mají za sebou i společnou dovolenou a nějaké ty víkendy, které strávili jen spolu. To jim to prý klape nejvíc.

Reklama

Další články

Načítám