Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Janet Jackson (51), která začátkem roku ve svých padesáti letech přivedla na svět své první dítě, synka Eissu, se devět měsíců po porodu pyšní figurou jako zamlada. Nejenže vypadá skvěle, ale je i v perfektní kondici. Musí být, do své State Of The World Tour zakomponovala i taneční show, kterou na vyprodaném koncertě v Los Angeles sledovalo osmnáct tisíc lidí.

Na koncertní šňůru se Janet poctivě připravovala a trénovala hlasivky i tělo. Už když před dvěma měsíci sdílela fotku z tanečních zkoušek, fanoušci tušili, že se mají na co těšit. Všechna poporodní kila Jackson nechala v tělocvičně.

Může se zdát, že na své dítě v poslední době neměla mnoho času, zpěvaččin bratr Tito to však vyvrací. Janet je prý úžasnou a milující matkou. „Mění mu všechny plenky, dělá vše. Je skutečnou matkou. A miluje to. Ptal jsem se jí: ‚Jak to všechno zvládáš?‘ A ona odpověděla: ‚Tito, já to miluju‘. Prostě zbožňuje své dítě,“ uvedl. „Je v tom vážně skvělá. A řekl bych, že se teď cítí být kompletní,“ dodal Tito Jackson. V září v pořadu Loose Women také uvedl, že Janet ‚momentálně prochází rozvodem‘. S manželem Wissamem Al Manou se rozešla krátce po narození syna.

Reklama

Další články

Načítám