Hlavní obsah
Článek

20 let HappyFoto, jedinečná narozeninová párty jede na plné obrátky. Čapněte příležitost za pačesy! Objednejte velkou fotoknihu nebo velký fotokalendář a zaplaťte pouhých 249 Kč. A to není zdaleka vše!

Na fotoknize můžete ušetřit až 2 150 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také máte fotky jenom v PC, ve foťáku nebo v telefonu. Riskujete jejich ztrátu. Uvědomujete si to? Stačí, aby se telefon porouchal nebo odešel disk počítače. A je to rychlejší, než si myslíte. Přitom je tak snadné katastrofě předejít. Vyrobte si fotoknihu! Proč? Protože fotokniha je opravdová kniha, protože ji právě teď pořídíte za narozeninovou cenu 249 Kč. Podle počtu stran ušetříte na fotoknize cca A4 na výšku v pevných deskách digitálně vytištěné až 2 150 Kč. Fotokniha vydrží při správném zacházení přes 100 let a nejenom vy a vaše děti, ale i vnoučata, pravnoučata... si ji můžete kdykoliv prohlédnout. Nepotřebujete k tomu elektrický proud, ani jiná technická zařízení. Úplně nezávisle!

Cena 1,95 Kč je jasně nejlepší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stálice na fotografickém nebi, která přijde do síně slávy. To jsou fotografie pohlednicového formátu 10 x cca 15 cm v prémiové kvalitě s 50% slevou. Cena 1,95 Kč je jasně nejlepší a platí již od 1 ks. Není o čem přemýšlet!

deLuxusní varianta na fotopapíru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na luxusnější variantě fotoknihy cca A4 na výšku v pevných deskách, ale na fotopapíru ušetříte až 1 750 Kč. Její stránky jsou z fotopapíru vyvolaného chemickou cestou. Po otevření jsou absolutně ploché, vhodné tudíž i pro panoramatické záběry. A protože fotopapír má citlivou vrstvu, na kterou se dá vyvolat obrázek vždy jen z jedné strany, vznikají stránky fotoknihy slepením zadních stran fotopapíru k sobě a tím jsou o hodně pevnější. Navíc jsou odolné vůči otiskům prstů. Narozeninová cena této luxusní fotoknihy je podle počtu stran 499 Kč nebo 999 Kč. Není to bomba?

Není vděčnější vánoční dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

13 fotografií úplně stačí na vánoční dárek ze všech vánočních dárků nejmilovanější. Chcete vidět tchyni slzy ronit? Pořiďte jí nástěnný fotokalendář s fotografiemi vnoučátek a uvidíte. Největší fotokalendář A3 stojí v narozeninové akci 249 Kč a to je super. Není-li(ž) pravda?

Další články

Načítám