Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dobou se u ní z téhle vášně stal tak trochu zlozvyk. Svými nahými fotografiemi už se modelka a příležitostná herečka Naike Rivelli (42), dcera slavné herečky Ornelly Muti (62), v Itálii docela slušně proslavila. Teď už pomalu, ale jistě začíná díky sociálním sítím expandovat do celého světa.

Pokud si myslíte, že její matka musí zuřit, tak to se opravdu velmi mýlíte. Její volnomyšlenkářská máti Ornella často bývá tou, která spoušť fotoaparátu zmáčkne. I takové a neméně provokativní snímky už měla Naike na Instagramu. Jaký smysl to má, lze jen těžko odhadnout. Třeba jde jen o bizarní druh zábavy. Dalším autorem jejích obnažených fotek bývá její nevlastní otec Fabrice Kerherve. Někdy oba současně.

Tím také na Instagramu způsobili nejednu vášnivou debatu. Mnohé z komentujících tento fakt nadzvedl ze židle a dost tvrdě dávali najevo, co si o pořizování choulostivých fotek dcery matkou a jejím přítelem myslí. Jak vidno, Naike to nechalo zcela chladnou a další podobné snímky na jejím profilovém účtu přibývají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám