Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaké byste očekávali u legendárního televizního kuchaře Jamieho Olivera (42) auto než vyloženě kuchařské? A právě takové mu nyní postavili na zakázku. Firma vyrábějící terénní vozidla se pokusila do něj zabudovat všechny propriety, které kuchař na cestách nutně potřebuje.

Auto tak v sobě ukrývá vlastně celou pojízdnou kuchyň včetně grilu poháněného motorem vozu, toustovače zabudovaného ve středovém sloupku, mlýnku na maso v přední masce, ale i bylinkové zahrádky a mnoha dalších "kuchařských vylepšení", díky kterým se může do svého díla pustit v podstatě kdekoliv.

Moderátor pořadů o vaření a kuchařských soutěží, který se dočkal mnoha ocenění včetně „člen Řádu britského impéria“, se tak konečně může pochlubit autem, které je pro mezinárodní hvězdu jeho formátu tím pravým. A vy se v naší galerii můžete mrknout, jaké „vychytávky“ může nyní na cestách používat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám