Hlavní obsah
Článek

Svou krasojízdu Kaia Gerber započala na newyorském fashion weeku minulý měsíc a od té doby se nezastavila. Žádali si ji rovněž v Londýně, Miláně, Paříži. Čerstvě šestnáctiletá dcera Cindy Crawford (58) odchodila přehlídky těch nejprestižnějších značek napříč světovými módními metropolemi a stala se hvězdou. Její matka ovšem nesklízí pouze lichotky, jak nadějnou dceru má, ale i kritiku. Někteří mají za to, že - zjednodušeně řečeno - zodpovědná matka se zkušenostmi z branže by tak mladou dceru na molo nepustila.

Crawford na to má jiný názor. „Některé věci bych si přála umět posunout o rok či dva, ale je jí 16. To je věk, kdy jsem i já začínala. I když je to málo, v módě lidé takhle mladí začínají,“ říká Cindy s tím, že pro její děti (osmnáctiletý syn Presley se rovněž věnuje modelingu - pozn.) není lepšího průvodce módním světem než ona.

S nadsázkou pak dodala, že Kaia, která už zase lítá po Malibu v otrhaných kraťasech s kamarády, dostala řidičák a mnohem víc se o ni bojí, když sedí za volantem, než když předvádí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám