Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S letošním Mužem roku Matyášem Hložkem jsme se potkali v náchodském divadle, kde před měsícem a půl titul získal. Tentokrát se tady volila Batist Nej sestřička. Martině Pěnkavové z Nemocnice na Bulovce, která soutěž vyhrála, se ale asi tak jako Matyášovi život nezmění.

"Chodím na akce, teď začínají přehlídky, už mám nějaké domluvené dokonce i na Slovensku, je hodně práce. A po světové soutěži se, doufám, dostanu i dál do zahraničí," věří Matyáš, po němž pořadatelé občas vyžadují, aby nejen předváděl, ale i zazpíval, jak to převedl na finále Muže roku.

Krátce po soutěži se Matyáš rozešel s přítelkyní Kateřinou Hadašovou. Ale single už zase není a nová holka se v jeho životě neobjevila. "Katku už mám zase zpátky. Už to budou asi tři týdny. Postupně jsme to zase dali dohromady. Nějaké věci jsme si vyříkali a doufám, že už to bude v pohodě," svěřil nám Matyáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám