Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během pár měsíců přišel o dva své miláčky. Bořku Slezáčkovi zemřely fenky německého ohaře i dogy. Už za ně má ale náhradu. "Máme nového pejska. Dohodli jsme se, že dogu už si nikdy nepořídíme. Nikdo ji nepohlídá, nikam se nevejde. Komplikací je spousta, navíc je do dvou let štěně a v sedmi letech umře," svěřil nám herec, zpěvák a moderátor.

"Dohodli jsme se, že zůstaneme u ohaře, ale není to maďarský, ale výmarský ohař, který je větší. A není to fenka, je to pejsek," vysvětlil. Na druhého psa v současnosti nepomýšlí. "Máme devět nebo deset koček, dvě andulky, a když k tomu připočtete dvě děti a manželku, je toho docela dost," objasnil.

Prozradil nám i jméno psa, které není zrovna tradiční. "Připravil jsem si jméno, ale věděl jsem, že by neprošlo. Tak jsem připravil ještě několik horších variant, které by mi nevadily, ale ženě ano. Takže když se Žaneta zeptala, jak se pes jmenuje, vybalil jsem na ni jména Gustáv Husák, Fidel Castro, Leonid Brežněv, Beatles a Rammstein. Což samozřejmě neprošlo. Takže se jmenuje Ozzy Osbourne," smál se Bořek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám