Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechvalně proslulá účastnice britského Big Brothera Lisa Appleton (55) se toho opravdu nebojí. Britská televizní hvězdička momentálně pobývá v Los Angeles a provokuje místní občany.

A soudě podle fotek z pláže, na které se nechala zvěčnit téměř nahá, se nebojí ani tamější policie. Obnažování na amerických plážích se však zatím Lise nevymklo kontrole a nemusela strážcům zákona platit žádnou pokutu za veřejné pohoršování.

Pohled na její oplácané tělo a odhalená ňadra má zřejmě přitáhnout pozornost televizních stanic. Lisa by se totiž zřejmě ráda opět ukázala v nějaké pořádné televizní show.

Otázkou je, zda zvolila správnou cestu. Odhalováním ňader na veřejnosti možná zaujme spíš produkci laciných erotických filmů, a to je přesně to, co Lisa nechce.

Nedávno se tato výstřední matka dospělé dcery nechala slyšet, že jí na pláži nabízeli peníze za sex.

Ona sama prý ale rozhodně není žádná prostitutka a placené sexuální hrátky rázně odmítla. Když se ovšem podíváme na její plážové nahotinky, ani se nedivíme, že některá individua přímo vybízela ke společným lechtivým radovánkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám