Hlavní obsah
Článek

Chtěla být výjimečná a to se jí povedlo. Zpěvačka Victoria si na párty vzala róbu, kterou všem vyrazila dech. Šaty vypadaly tak trochu jako svatební, ovšem materiál byl dost neobvyklý. Peří má přece jen většina z nás spojeno pouze s vycpávkou zimních bund nebo pokrývek.

Nádherné šaty v hodnotě desetitisíců navrhovala mladá návrhářka Debbie Brown, která jako materiál objemné sukně zvolila husí peří, živůtek byl krajkový a průsvitný, což si ovšem Victoria se svojí skvělou postavou může bez problémů dovolit.

„Módu miluji jako asi každá žena a musím říct, že tyto šaty byly dokonalé, dlouho jsem se sama sobě tolik nelíbila,“ rozplývala se zpěvačka. Dlouho ovšem v modelu nevydržela. Jednak je peří dost teplé, a pak se také bála o dlouhou vlečku, kterou by jí mohl někdo přišlápnout.

Návrhářka si ocenění od zpěvačky nesmírně cení. „Jsem ráda, když se moje šaty líbí. Miluju ten pocit, když si je žena oblékne, a já na ní vidím, jak je spokojená. Proto to vlastně dělám,“ svěřila se Debbie, která má už zkušenosti i s kreativním šitím pro starší dámy. „I ony se stále chtějí líbit. Jedna moje zákaznice byla osmdesátiletá paní, která prostě chtěla vypadat sexy na svatbě svého vnuka,“ prozradila s tím, že šaty nejvíce prozradí osobnost ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám