Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Badinková, kterou nyní vídáme v Ordinaci v růžové zahradě, je matkou dvou dcer, šestileté Evelýny a tříleté Emílie, figuru má ale stále záviděníhodnou, takže nebylo divu, když byla společně s dalšími kolegyněmi oslovena, aby si už potřetí vyzkoušela roli modelky, tentokrát na otevření butiku s italskou módou.

"Když nemám vysoké podpatky, abych se bála, že upadnu, tak s tím nemám problém," smála se Míša, které se "povedlo", že sebou sekla i na jevišti, protože měla dlouhou róbu. "To bylo v Rokoku, kde oblékám dokonce svatební šaty. Tady mi to naštěstí nehrozilo," dodala.

Když už jsme narazili na téma svatebních šatů, zajímalo nás, zda se náhodou s partnerem Janem Teplým, s nímž už je herečka čtrnáct let, nevzali. "Zatím ne, nějak to neřešíme, nepotřebujeme to. Nemusíme to stvrzovat, máme se pořád rádi, tak jsme spolu. Třeba ta svatba někdy přijde," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám