Hlavní obsah
Článek

Středeční Výměna manželek ukázala nejen extrémně hádavou a aspoň na první pohled lenošivou Petru, kterou víc než výchova dětí a péče o rodinu zajímaly diskotéky, ale také jejího náhradního manžela Jakuba. Jestli se Petra z Jihlavska ukázala ve špatném světle, extrémně vulgární a samonaštvávací mladík taky nepůsobil nejlíp. Obě dvě rodiny teď o sobě tvrdí věci, nad kterými zůstává rozum stát! Hlasujte v anketě na konci článku.

Petra opravdu nepůsobila dobře. Začalo to nevinnou loužičkou štěněte na igelitu, kterou nebyla schopná za celý den utřít, zatímco v jejím bytě musela Eva čistit koberec po těžkém průjmu jiného psa. Pak Petra působila, jako by měla radost, když náhradní dceři našla vši. Jídlo od ní se též prý nedalo jíst.

Jenže nakonec přišla hádka, z které dobře nevyšel ani Jakub. Poštěkali se tak, že by možná nad jejich slovníkem (především mužovým) žasli i protřelí zástupci galerky.

Evu vysílání zklamalo. „Dívali jsme se na to s partnerem. Chvilku mi ho bylo líto, chvíli jsem na něj byla naštvaná, že byl až moc vulgární. Ale ustáli jsme to. Mrzelo mě ale, že zmizely některé scény. Třeba když Mireček na kameru vyprávěl, že je maminka má zavírat do komory bez světla. Přišla i sousedky malá holčička, která říkala, že kluky několikrát vysvobozovala. A malý Lukášek si prý jednou musel na hlavu nalít olej, než ho pak maminka pustila. Měli se tam věnovat víc vztahu Petry k dětem,“ myslí si Eva.

Její sokyně z pořadu to odmítá s tím, že jde o nesmysl. K podobné věci podle ní mělo dojít jen jednou, když jeden ze synů dostal hysterák. „Dám vám k telefonu syna, aby vám řekl pravdu,“ prohlásila, ale Lukášovi se za žádnou cenu nechtělo.

Pak Petra přešla do protiútoku. „Ze mě v televizi udělali tu špatnou, ale že Jakub sem tam lískne dceru a Eva je týraná, to se neukázalo. Představili se jako harmonická rodina, ale takoví nejsou. My aspoň problémy připustili. Teď jsme na tom dobře,“ dušuje se.

Jejím slovům se Eva jen směje. „Je to nesmysl. Kuba žádný tyran není. Kdyby byla Kristýnka mlácené dítě, nikdy k němu nepůjde a nebude s ním mít takový vztah,“ tvrdí.

Uznává, že komunikace s Kubou je problematická a že když se schyluje k hádce, radši se jdou každý uklidnit jinak. Ale k násilí prý nedochází.

„Petra a Kuba mají úplně stejné povahy, oba jsou hádaví, a ani jeden nebyl schopný ustoupit. Jakub je puntičkář, takže jsme se třeba přeli kvůli tomu, že po mně chodil zhasínat. Takové malichernosti už ale neřešíme. Je pravda, že Kuba si na vše hned udělá nekompromisní názor. Proto je lepší si časem sednout a promluvit si o tom. Nikdy ale nekřičet. To nesnáší,“ dodala sympatická maminka dvou dětí.

Komu z poslední Výměny manželek spíš věříte?
Evě s Jakubem (a Mirkem)
95,2 %
Petře
4,8 %
Celkem hlasovalo 771 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám