Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přístroj na rychlé odstranění stresu, únavy, nespavosti, depresí či zrychlení učení existuje delší dobu. Nejlepší psychowalkman Laxman začaly kromě běžných samouživatelů používat i celebrity.

Je to víc než relaxace, říká Clooney

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi uživatele Laxmanu patří Demi Moore, David Beckham nebo miliardář Richard Branson. George Clooney říká v eBooku Jamese Prestona: „Laxman mě zrelaxuje za pár minut více, než dvě hodiny strávené u moře na pláži.“ Tuto technologii přitom považuje za něco víc než relaxační fitness. Je to prý způsob, jak se může každý udržovat zdravý, a ještě účinně rozvíjet osobnost.

Princip je jednoduchý i geniální

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Psychowalkman, odborně AVS přístroj (= audiovizuální stimulátor), se skládá z ovládací jednotky, světelných brýlí a sluchátek. Na ovládací jednotce si spustíte program, např. „Rychlé odstranění únavy“, a oddáte se příjemným zvukům a pulsujícímu světlu z brýlí. Frekvence, kterou brýle a sluchátka vysílají, změní biorytmy – únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za pár minut odpočinutí jako po dvouhodinovém spánku. Podobně funguje AVS přístroj na odstranění nespavosti, stresu, depresivních stavů, bolesti…

Ota Jirák:

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Když nemám čas jít do lesa, použiju psychowalkman. Nahrazuje mi také autogenní trénink, ke kterému jsem se nikdy neodhodlal. Ty libé zvuky a světla mě dokonale rychle uvolní. Také mi pomáhá v učení textů. Používám ho už dlouho. Jednou jsem ho ale půjčil kolegyni a ta mi ho nevrátila. Tak jsem si nyní pořídil zcela nový typ, Relaxman.“ AVS přístroje dnes používají desítky nejznámějších českých herců a zpěváků. Nově teď vlastní Laxman také Lucie Bílá a herečka Simona Babčáková.

MUDr. Jan Cimický radí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„V dnešní době trpí hodně lidí stresy a depresemi. AVS přístroje dobře pomáhají. U nás je používáme od roku 1998, kdy jsem si jeden přivezl z ciziny. Doporučil bych je ale používat preventivně, než k nějakému vyhoření ze stresu vůbec dojde.“ Vývoj této technologie, i s přispěním NASA a dvou nositelů Nobelových cen, trval dlouhých 40 let. Výsledek ale stojí za to! Laxman, který se vyrábí v Německu, má přes 40 možností využití, od rychlé relaxace až po léčebné účinky.

Další články

Načítám