Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) konečně poodhalila roušku tajemství, které obestírá její plánovanou operaci. Jak Super.cz již dříve správně odhadl, pod kudlu musí kvůli následkům pádu v domě svého "spasitele" Josefa Rychtáře. "Druhý rentgen bohužel potvrdil, že klíček v rameni mám už měsíc zlomený. Budu muset na operaci," svěřila se zpěvačka.

"Myslím, že už je to skoro měsíc, kdy to rameno pořád bolí, nemůžu ležet ani na jedné ani na druhé straně, ani na zádech a břiše. Lepší je sedět, to bolí míň. Ale v sedě neumím spát," popsala v Blesku své trable kontroverzní pěvecká diva. Termín operace zatím není znám, prý jsou plné nemocnice. Bartošová už ale tuší, co ji čeká. "Do ramene mi dají drát a bude to několik týdnů bolet ještě víc. Ale já to zvládnu. Jako všechno. Bohužel to bylo zanedbáno, i když jsem cítila, že je to vážný a řvala jsem bolestí. Tím se nechci litovat. Bylo mi zpočátku odborně řečeno, že je to jen naražený, tak jsem se to snažila vydržet. Věřila jsem tomu. Co říct na závěr? Jako kdyby toho nebylo málo…," postěžovala si Iveta.

Po úraze, který se prý nestal následkem požití alkoholu, ale obyčejného pádu, když šla Iveta potmě do kuchyně, ji delší dobu bolelo rameno, klíční kost, vazy a žebra. Po operaci, jejíž termín budou lidé kolem zpěvačky tajit, aby měla klid od médií, se chystá Iveta vydat oficiální tiskové prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám