Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stejně jako vás nikdo nepřipraví na to, že po porodu už to „tam dole“ zkrátka nejste úplně vy, je těžké přijmout změny, které se s našimi intimními partiemi odehrávají v přechodu. Těžko se o tom mluví s kamarádkou, s partnerem a vlastně i s lékařem, ale moderní estetická medicína má řešení. A to hned na několik problémů, které vás nejspíš trápí.

Omlazení intimních partií, které léčí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nový obor, který se zrodil teprve nedávno, se nazývá estetická gynekologie. Zabývá se, obecně řečeno, omlazením intimních partií, ale má pozitivní dopad na léčbu inkontinence, zpevnění dělohy po porodu, vyřeší svědění či pocit sucha. Zlepšení sexuálního prožitku a vzhledu intimních partií jsou samozřejmě příjemným bonusem. Přečtěte si o nejnovějších metodách z kliniky Asklepion, které vše napraví za pár minut, často již po jednom ošetření a naprosto bez bolesti a omezení.

Zpevnění vagíny a léčba inkontinence laserem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší novinkou v oblasti estetické gynekologie je využití laseru g-set pro ošetření pochvy. Výsledkem ošetření je zúžení a zpevnění této oblasti, ale také léčba stresové inkontinence a poklesu dělohy po porodu. Na rozdíl od dosavadního řešení pomocí skalpelu a operace je laserový zákrok rychlý, jednoduchý a nevyžaduje téměř žádnou rekonvalescenci. Působením tepla na tkáň dojde ke stažení, tím se pochva zúží a zpevní. Díky tomu se obnoví opora močového měchýře a obnoví se původní funkce močových cest. Ošetření je nebolestivé, není potřeba použít žádnou anestezii.

Omlazení intimních partií není jen o lepším sexu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na klinice Asklepion ovšem nepracují pouze s g-set laserem. Pro modelaci a zpevnění ženského vnějšího genitálu bez chirurgického zásahu používají radiofrekvenční přístroj Protégé Intima. Ošetření není opět nijak bolestivé a nevyžaduje rekonvalescenci. S g-setem se skvěle doplňuje. Intenzivní lokální prohřev poševního vchodu zlepšuje průtok krve a stimuluje nervová zakončení, čímž výrazně a dlouhodobě zlepšuje sexuální prožitek. Poradí si i s asymetrií stydkých pysků nebo jizvami po nástřihu. Ošetření je zcela neinvazivní a není ani nepříjemní. Není třeba používat anestetika a s terapií není spojena žádná rekonvalescence.

Omlazení intimních partií kyselinou hyaluronovou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V období menopauzy ztrácí tkáň vulvy a pochvy pevnost a pružnost, často se přidává pocit sucha, pálení, svědění a zvýšená citlivost. Neinvazivním řešením, které opět nabízejí v Asklepionu, je aplikace kyseliny hyaluronové, která vyplní ztracený objem, omladí, navrátí vlhkost a remodeluje. „Tkáň vaginy je velmi podobná té v našich rtech a všichni vidíme, co se se rty v důsledku stárnutí děje,“ vysvětluje MUDr. Kateřina Klauzová MBA, korektivní dermatoložka Asklepionu, a dodává, „kyselina hyaluronová aplikovaná do ženských intimních partií je skvělým doplňkem právě ošetření g-set a Protégé Intima. Omlazení je nyní stejně intenzivní jako používáme již léta na pokožku obličeje.“

Další články

Načítám