Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že byla hostem večera, kde se křtil charitativní kalendář Dej pac, zpěvačka Markéta Procházková, mělo hned několik důvodů. Kromě toho, že tady vystupovala a její fotografie je i v kalendáři, začala se věnovat ochraně zvířat aktivně i o dost víc.

"Jsem spolu s Martou Kubišovou (81) novou patronkou nadace na ochranu zvířat. Zvířata miluju, jezdím na koni, miluju psy, kočky, vlastně skoro všechno, s výjimkou pavouků. Ale i to už sama v sobě překonávám," řekla Super.cz.

"S Martou Kubišovou už jsme se sešly, ale zatím jsme se nedomlouvaly na rozdělení nějakých akcí a činností. Všechno se to rodí za pochodu, když jedna nemůže, nahradí ji druhá. Třeba minulou sobotu jsem na Světovém dni zvířat na Pankráci byla já, protože Marta měla koncert v Bratislavě," vysvětlovala.

Marta Kubišová se už loučí se svojí profesionální kariérou, není jisté, jak dlouho bude vzhledem k věku věnovat čas i této organizaci. Je tedy možné, že ji nakonec Markéta bude muset zastoupit. "Takhle nějak se to asi bere. A když už nebude někdy chtít, budu se tomu věnovat. Zatím je mi ctí, že mohu být po jejím boku," míní.

Na profesní dráze by samozřejmě také ráda uspěla jako její kolegyně, o tom, že se stane takovou legendou jako Kubišová, se jí ale nesní. "V téhle době už je to nemyslitelné, to šlo jenom tenkrát a jenom takovým lidem. Strašně ji obdivuju a kdyby se mi jednou stalo něco jen z půlky takového, tak hurá. Vím, že to neměla jednoduché, ale snažím se soustředit na to pozitivní, protože je skvělá," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám