Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jen pár dní, co se s ní slavný zpěvák Chris Brown dohodl na mimosoudním vyrovnání za napadení, kterého se měl údajně dopustit, když ji udeřil pěstí do oka ve svém hotelovém pokoji v Las Vegas. Tam mu brazilská modelka Liziane Gutierrez vlezla a snažila se ho vyfotit. Ona sama tvrdí, že byla pozvána dál, Brown to popírá. Aby ji pozval dovnitř, na to prý byla „příliš škaredá“.

O kolik peněz Gutierez rapera oškubala, se přesně neví. Tvrdí se, že šlo o 70 tisíc dolarů, ale podle jiných zdrojů byla částka daleko nižší.

Ať je to, jak chce, brazilská modelka Liziane Gutierrez slíbila, že od žaloby Browna, kterou podala před rokem a půl u nevadského soudu, upouští a odjela si užívat teplého sluníčka do floridského Miami. A tam už je zase ta bezstarostná Brazilka, kterou vždycky chtěla být. Její život je totiž hlavně pláž. Jak moc je ve skutečnosti „škaredá“, už necháme čistě na vašem soudu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám