Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Možná se podobný příběh odehrává i u vás doma. Váš pejsek miluje sedačku, ale láska zůstává nenaplněná, protože se k ní nesmí ani přiblížit. Existuje řešení, aby ti dva mohli být spolu.

Sedačka jako pelíšek i hřiště

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když máte pocit, že je vaše sedačka tak trochu psím pelíškem nebo hracím koutkem vašich dětí, pořiďte si na ni napínací potahy. Sedačka si zachová svůj původní tvar, jenom dostane úplně nový kabátek a zároveň je chráněná před drápky i případnými nehodami. Napínací potahy od decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky.

Proměna během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proměna sedačky v novou je s napínacím potahem velmi snadná. Zvládnete to sami během 5 minut. Je to stejně jednoduché, jako si obléknout tričko. Velmi snadná je i údržba potahů. V případě ušpinění je stačí sundat a dát do pračky vyprat. Už nemusíte mít strach o čistotu sedačky. Ani když se pejsek vřítí do náruče své milované přímo z venčení (vždyť se přece tak dlouho neviděli) nebo se s ní dělí i o poslední sousto (a někdy opravdu i to poslední). Napínací potahy ochrání sedačku a vylepší váš domov tak, že se stane místem opravdu pro každého.

Nejoblíbenější barva sedačky je béžová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy dokážou rychlou proměnu interiéru. V obývacích pokojích v našich končinách vedou jednoznačně neutrální barvy jako hnědá a béžová, se kterými neuděláte chybu ani letošní podzimní sezónu. Pořiďte si potah v neutrální béžové. Všude tato barva dokáže krásně splynout. Je elegantní a vkusná, a dá se skvěle kombinovat i s ostatními barvami jako je červená, zelená, modrá nebo hnědá.

Více než 60 barev a vzorů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačí jedna sedačka a s napínacími potahy může vypadat každý den jinak. Vyberte si vzhled, který nejlépe zapadne do vašeho obývacího pokoje. Na výběr máte více než 60 barev a vzorů. Velmi oblíbenou variantou jsou žíhané potahy. Do moderních interiérů máte na výběr i z jednobarevných variant. Skvěle sednou i na moderní hranaté tvary sedaček, včetně těch rohových nebo varianty s otomanem.

Další články

Načítám