Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně Romana Vojtka (52), zpěvačka Petra Vraspírová, oslaví na konci října 30. narozeniny. A chystá se velká oslava. Vojtek připravuje i překvapení, ale samozřejmě nic neprozradil.

"Jsou to třicátiny, oslava musí být. Loni jsem jí koupil 29 dárků, tak uvidím, jak to zvládnu letos. Loni to byla docela fuška," prozradil Vojtek na Blondies párty .

Sám má pro blondýnky slabost. Už si ani nepamatuje, kdy randil s brunetou. "Mám rád blondýnky, ale i zrzavé a tmavovlasé. Mám rád holky a jsem za to rád. Rozhodně jsem si Petru ale nevybral kvůli barvě vlasů. Ale jo, několikasekundový dojem asi hraje roli," řekl Super.cz.

Petra Vraspírová nikdy velké experimenty s vlasy nezkoušela. Je přírodní blondýnkou a pomalu se loučí i s barvením. "Měla jsem chemlonovou blond, tohle už je částečně moje přírodní barva, něco ještě je. Stahuju to a chtěla bych mít svoji barvu," říká.

Blondýnky to s chlapy i podle krásné Petry umí lépe. "Blondýna vždycky svítí, je to jiné, umí zamrkat," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám