Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve osmnáctiletá studentka pedagogické školy v Krnově Kristýna Langová je novou českou vicemiss Face 2017. A stejně jako vítězka Kateřina Kasanová je k mání. Jak u krásek ze soutěží bývá zvykem, zřejmě tomu tak nebude nadlouho. Úspěšní sportovci už si brousí zuby.

"Jsem nezadaná, nikoho nemám, ani to neplánuju. Jsem teoreticky pro všechny volná," řekla Super.cz Kristýna. V modelingu není úplnou začátečnicí, ale sama přiznává, že druhé místo v Miss Face je největším úspěchem.

"Mám pár zkušeností, je to druhá soutěž, kde jsem. Největší úspěch je toto. Toužím po zahraničí, pracovat tam jako modelka. To bych chtěla, aby se mi splnilo. Ráda bych byla úspěšná psychiatrička a zároveň světová modelka," říká sebevědomě rodačka z Bruntálu.

Kristýna měří 176 centimetrů a její míry jsou 84-64-88. A čím si myslí, že okouzlila porotu? "Všechny jsme tady hrozně krásné, bylo to asi o štěstí. Možná jsem zaujala dětskými rysy, že jsem působila roztomile na porotu," dodala.

Reklama

Další články

Načítám