Hlavní obsah
Článek

Pokud jde o herectví, Jennifer Lawrence (33) ve svém věku dosáhla úspěchu, jakým se může pochlubit jen pár výrazně starších zasloužilých umělkyň. Poté, co dobyla Hollywood, sklízí obdiv také jako modelka.

Poprvé se jako vycházející herecká naděje Jennifer předvedla ve filmu Do morku kosti, za který byla už před šesti lety nominována na Oscara a Zlatý glóbus. O dva roky později si obě trofeje odnesla za Terapii láskou a následně další dva glóby posbírala za Špinavý trik a Joy.

V příštích nominacích bude Jennifer Lawrence s velkou pravděpodobností figurovat díky hororu matka!. I kdyby na ceny nedosáhla, film už jí jeden úspěch přinesl. Během natáčení to dala dohromady s renomovaným režisérem Darrenem Aronofskym (48).

Herectví není jediným odvětvím, v němž se Jennifer uplatnila. Jako tvář módní značky Dior se pravidelně objevuje v kampaních, které výrazně přispívají na její konto. Letos však hvězda Hunger Games v žebříčku nejvýdělečnějších hereček musela ustoupit Emmě Stone i Jennifer Aniston.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám