Hlavní obsah
Článek

Už celé dva měsíce zpříjemňuje probouzení mnohým televizním divákům pohledná rusovláska, která v pořadu ČT Dobré ráno předpovídá počasí. A za své, byť krátké, vstupy ve vysílání sklízí nemalé ohlasy.

Diváci se totiž mají na co dívat! Trochu jsme si na mladou sympatickou hlasatelku posvítili, možná vám bude její tvář odněkud povědomá. Tereza Pufferová (20) totiž není jen novou posilou televizního štábu, ale i jednou ze členek letošního ročníku talentové pěvecké platformy AquaBabes.

Sympatickou Terezu tak mnoho diváků poznává. Objevila se totiž v klipu k hitovce této dívčí kapely Tvoje múza. Nahrávací studio teď ale na chvíli vyměnila za to televizní.

„S AquaBabes pokračuji dál, jen se snažím stále učit novým věcem a vedle pěveckého projevu pracovat i na tom mluveném, který je na pozici moderátorky potřeba neustále zdokonalovat,“ nechala se slyšet Tereza.

Krásná rusovláska na sebe ale práskla ještě jednu raritu! „Údajně jsem doposud nejmladší ženou, která kdy ve zpravodajství České televize působila,“ pochlubila se.

Nad takhle nízkým věkem by se tak mnozí možná pozastavili, pro Terezu ale není překážkou. Diváci si naopak chválí její profesionální vystupování.

„Teprve letos jsem oslavila dvacáté narozeniny, snažím se ale sbírat zkušenosti, kde se dá. Jaké to je stát před kamerou nebo vystupovat před velkým množstvím lidí, jsem si vyzkoušela už díky AquaBabes. Taky účinkuji v divadle a kabaretu, párkrát jsem už i vysílala v rádiu, takže úplný nováček nejsem,“ shrnuje své dosavadní zkušenosti nová rosnička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám