Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bude to láska na první dotek! Má tak skvělé vlastnosti, že jakmile ho vyzkoušíte, už nebudete chtít nic jiného. Teď je ten správný čas. Na Bonatex.cz ho právě koupíte až o 40 % levněji!

Nadílka bambusu pro vaši ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bambusového vlákna nabízí oproti bavlně 3x vyšší savost tělesné vlhkosti. Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Luxusní povlečení Lamina je samo o sobě elegantní, zároveň je velmi jemné, hebké a bezvadně vyhovuje i citlivé pokožce. A navíc se skvěle žehlí!

Pastelové trendy pro vaši ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte design, který podtrhne stylový interiér a dá mu punc romantiky? Pak vsaďte na pastelové barvy a květy. Povlečení Sirena lila bude skvěle kontrastovat s moderním interiérem nebo ladit s tím rustikálním, takže se bude hodit opravdu kamkoliv. Vyzkoušejte jemnost bambusového vlákna a užijte si jeho skvělé termoregulační vlastnosti. Má jen jedinou vadu. Vůbec se vám z něj nebude chtít vstávat!

Svěží design a neotřelý vzhled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi změnu? Potrpíte si na originalitu? Nedáte dopustit na přírodní barvy? Pak je pro vás bambusové povlečení Retro jako dělané! Snoubí totiž úžasné vlastnosti bambusového vlákna a originálního designu, který jen tak neomrzí! Povlečení Retro přináší do ložnice přírodní motiv bambusu, ve světlé a tmavě zelené barvě. Podklad je tvořen drobnými kostičkami ve stejných barvách. A opět jsou tu skvělé termoregulační vlastnosti povlečení, které tak v létě chladí a v zimě krásně hřeje. Jen se zachumlat!

Nechte se dokonale osušit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny textilie vyrobené z bambusu skvěle sají vodu. A kde tuto vlastnost určitě oceníte, je koupelna. Po koupeli sáhněte buď po osušce z bambusového froté, nebo oblékněte župan Alba White, vyrobený z bambusových vláken. Ten z vás veškerou přebytečnou vodu převezme během chvilky. Tak skvěle totiž absorbuje vodu. Stačí jej obléct a jste v suchu!

Bambus, bambus a zase bambus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile jednou podlehnete hebkosti bambusu, budete jej už napořád vyhledávat. Na Bonatex.cz najdete kromě bambusového povlečení také měkké a heboučké ručníky a osušky. Díky sytým barvám a vyšívanému vzoru zkrášlí vaši koupelnu. Díky unikátním vlastnostem bambusových a bavlněných vláken vaši pokožku doslova pohladí. Ručníky a osušky z bambusových vláken vás uchvátí výjimečnou savostí – sají až třikrát lépe než bavlna! A navíc mají antibakteriální, protiplísňové a antistatické vlastnosti.

Další články

Načítám