Hlavní obsah
Článek

Herečce Brooke Shields (52) se v minulosti naskytla jedinečná příležitost. Projevil o ni zájem samotný Donald Trump (71). Budoucí americký prezident se ale tehdy setkal s nepořízenou.

Modrá laguna z Brooke udělala hereckou ikonu, která z filmu o trosečnickém páru těžila ještě dlouho po jeho premiéře. Mezi spokojené diváky patřil i Donald Trump a rozhodl se se sebevědomím sobě vlastním herečce nabídnout svou náruč. Učinil tak dost nevhodným způsobem.

„Byl sotva po rozvodu a zastihl mě na natáčení. Tvrdil, že bychom spolu měli rozhodně randit, protože já jsem miláčkem Ameriky a on je nejbohatším mužem USA, což se lidem bude moc líbit,“ zavzpomínala Brooke Shields v televizní talkshow Watch What Happens Live. Arogantního podnikatele tehdy odpálkovala se slovy, že má přítele, jemuž by se jeho slova určitě nelíbila.

Nabídka, na niž by spousta žen velmi ochotně kývla, přišla v roce 1999, kdy se Donald Trump rozvedl se svou druhou manželkou Marlou Maples. Od roku 2005 je ženatý s Melanií, jíž nejspíš jeho bohatství a moc velmi imponují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám