Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vztahy, které vznikly ve světě šoubyznysu, zpravidla nemají příliš dlouhé trvání. Sean Penn (57) a Robin Wright (51) spolu vydrželi 14 let, což je celek slušný výsledek. Manželství jim sice nevydrželo, mají spolu však dva potomky, kteří jim dělají obrovskou radost.

Robin Wright, která se největšího uznání dočkala díky seriálu Domek z karet, se v září na udílení televizních cen Emmy pochlubila krásnou dcerou. Šestadvacetiletá Dylan se dala ve stopách své maminky, která se v mládí také věnovala modelingu.

Na pařížský týden módy vzala herečka pro změnu syna Hoppera (24), který nezapře podobu se svým slavným tatínkem Seanem Pennem. Potomek hereckého páru je na přehlídkách jako doma. Sám má za sebou také několik kampaní. Na rozdíl od své starší sestry ovšem zkouší štěstí i na filmovém plátně.

Hopper si letos s Bradem Pittem zahrál ve válečném filmu War Machine z produkce Netlfixu, který putoval rovnou na internet. V současné době s Nicolasem Cagem natáčí thriller Between Worlds. Renomé svého oscarového otce však prozatím v Hollywoodu nedosáhl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám