Hlavní obsah
Článek

První dáma USA Melania Trump je podle ní prototypem silné ženy, a i proto se pro Claudii Sierru (42) z texaského Houstonu stala idolem. Až takovým, že tato žena neváhala utratit 50 tisíc dolarů za všemožné chirurgické zákroky, které měly společný cíl. Claudia chtěla vypadat co nejvíc jako manželka amerického prezidenta.

Z jejího vyprávění vyplývá, že už od svých sedmi let zažívala různé druhy verbálního ponižování kvůli vzhledu. Šikanou na škole to začalo a táhlo se dál jejím životem jako červená niť. V důsledku toho trpěla celý život nízkým sebevědomím. Styděla se za tvar svého nosu i tmavší zbarvení pleti. „Přestože mi rodiče stále říkali, že vypadám krásně, v momentě, kdy jsem vlezla do vany, snažila jsem se pokožku zesvětlit tím, že jsem ji drhla lufou. Všechny dívky, které jsem znala, měly totiž světlejší pleť,“ vzpomíná.

Ošklivé zkušenosti nabrala i s domácím násilím, jehož byla obětí, a odnesla si z něj krom několika dalších jizev také zlomený nos. Ten už pak zůstal pokřivený. A poslední ranou osudu pro ni byla diagnóza rakoviny prsu. Tu sice přežila, ale po intenzivní onkologické terapii si připadala o mnoho let starší. Také po lécích nabrala na váze.

„Chtěla jsem mít uhlazený strukturovaný vzhled jako Melania Trump. Je velmi okouzlující a mně se moc líbí. Nechtěla jsem se cítit jako typická mizerná druhořadá mamina,“ vysvětluje Claudia své rozhodnutí svěřit svoji podobu do rukou plastických chirurgů a ochotu zaplatit jim až 50 tisíc dolarů. „Nyní se cítím znovuzrozená jako fénix. Když mi jeden chlap tehdy řekl, že na svůj věk vypadám starší, rozhodla jsem se a změnila se téměř celá - už nechci být ten starý člověk,“ popsala svoji motivaci.

Po ukončení procesu přeměny se nyní cítí spokojená a domnívá se, že se Melanii Trump skutečně velmi podobá. „Když mě viděla moje rodina, byli ohromeni. Stále jsem to já, ale vypadám jako vylepšená verze sebe sama,“ pochvaluje si výsledek své transformace.

Reklama

Další články

Načítám