Hlavní obsah
Článek

Vždy uměla provokovat nejen svými vnadami, ale také pěkně prořízlou pusou! Řeč je o moderátorce Kateřině Hamr, dříve Hamrové, která si zkrátila své příjmení, rozmyslela si kandidaturu na prezidentku a opět se vrací na scénu.

„Prezidentskou kandidaturu odkládám, neboť mi byl po čtyřleté pauze nabídnut návrat na post prezidentky jiné. A to prezidentky soutěže krásy Miss Junior, kterou jsem od roku 2006 vedla několik let. A to je velký kompliment. Občas se člověk pro nový začátek musí vrátit kousek zpátky,“ míní Kateřina, která si nedávno úředně nechala zkrátit příjmení.

„Teď jsem oficiálně ve všech dokumentech Kateřina Hamr. Nepatřím žádnému muži. Hamr je navíc mé rodové jméno. Při práci v cizině mi ta koncovka stejně jen komplikovala situaci,“ dodává žena, která nyní nemá žádný vážný vztah, ale raději by vedle sebe viděla někoho mladšího.

„Potřebuji vedle sebe plnohodnotného muže, rovnocenného partnera. Nejsem ani sponzor ani náhrada maminky, a když tohle mladší partner zvládne pobrat a akceptovat, můžeme si užívat oba. Případné předsudky okolí opravdu neřeším,“ dodává Kateřina, která s výrazně mladším kolouškem před pár lety chodila.

Reklama

Další články

Načítám