Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má dlouhé blond vlasy a nohy jako tyčky, štíhlou postavu a andělsky něžné rysy v obličeji. Zkrátka všechny předpoklady k tomu, aby se stala jednou z modelek vybraných pro každoroční slavnou show spodního prádla Victoria´s Secret. A vedení značky mělo stejný názor.

Australanka Victoria Lee (26) zatím není v modelingu notoricky známá, přestože se v branži už nějakou dobu pohybuje. Objevila se v kampaních značek Armani nebo Ralph Lauren, žádaná je pro focení editorialů, pro Vogue, Glamour, Vanity Fair i Elle. Co ale není, může brzy být. Vždyť show VS patří k nejočekávanějším, a tedy i nejsledovanějším na světě. Letos se bude konat v Šanghaji. „Je neuvěřitelné, že toho budu součástí,“ radovala se blondýnka.

Že už teď si jí všímají fotografové, dokazují snímky, které Victorii zachycují na cestě na zkoušku do centrály VS v New Yorku, odkud odletěla do své domovské agentury v Sydney.

Reklama

Další články

Načítám