Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete oživit svou ložnici? Pak vsaďte na tradiční vzory! Puntíky, proužky, vlnky, kostičky… jednoduché geometrické motivy jsou letošním trendem pro každý interiér a mohou zdobit i váš domov. Trendy povlečení v oblíbených barvách za skvělé ceny si zaručeně zamilujete i vy. Široká nabídka za akční ceny právě teď na 4home.cz. Akce platí do 11. října nebo do vyprodání zásob.

Puntíky jsou stále IN

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nestárnoucí motiv puntíků v oblíbené červeno-bílé kombinaci je to pravé pro všechny hravé duše. Oživte svou ložnici mladistvým povlečením z příjemné bavlny, která vám zajistí dokonalé pohodlí. Povlečení je oboustranné, můžete ho tedy libovolně kombinovat a měnit svou postel každý den. Nabízíme ve více rozměrech. V nabídce také dekorační povlaky na polštářky.

Tradiční motiv v moderních barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ukažte své hravé já a oživte svou ložnici puntíky! Oblíbená kombinace fialové a bílé dodá mladistvý nádech každé ložnici. Dopřejte si veselá rána díky stylovému puntíkatému povlečení z jemné a kvalitní bavlny. Povlečení je oboustranné, můžete ho tedy libovolně kombinovat a měnit svou postel každý den. Nabízíme ve více rozměrech.

Černobílá klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení v jednoduché černobílé barevnosti a s oblíbeným motivem puntíků přinese retro eleganci do každého interiéru. Povlečení je z jedné strany černé s bílými puntíky a z druhé bílé s černými puntíky. Přírodní 100% bavlna je velmi příjemná na dotek a zajistí vám dokonalé pohodlí při spánku. Nabízíme ve více rozměrech.

Nadčasový design

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úžasné námořnické povlečení s proužky v dokonalém kontrastu čistě bílé s námořnickou modrou barvou zkrátka není možné si nezamilovat. Díky kvalitní bavlně si můžete užívat kvalitní a pohodlný spánek. Nabízíme v několika rozměrech. V nabídce také dekorační povlaky na polštářky.

Oblíbený krep pro pestré snění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Pallas v kombinaci oblíbených barev skvěle doladí moderní i klasický interiér. Krep je lehký, vzdušný, měkký a příjemný na omak. Krepové povlečení si zajisté oblíbíte i díky jeho snadné údržbě – nemusí se totiž žehlit.

Další články

Načítám