Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pro některé diváky to musel být kulturní šok, vidět manžele, kteří k sobě mají stejně vřelé city, jako hlavní hrdinové filmu Válka Roseových po většinu jeho děje. Při natáčení ve středu prezentované Výměny manželek se ukázalo, že Petra a Mirek by potřebovali pomoc. Anebo by měli jít od sebe. Víme přesně, jak to s nimi dopadlo a kdy se rozvedou!

Byla to taková Itálie, že by i Sicilané vůči nim působili jako němí! A teď nemluvíme jen o manželích, ale i o hádkách náhradníka Jakuba s Petrou. Jenže zatímco Mirek Výměny už před vysíláním litoval, jeho choť, „Viktorka z Jihlavska,“ ani náhodou.

„Šli jsme do toho ve chvíli, kdy jsme byli už delší dobu rozhádaní, a tak jsem počítala s tím, že buď nám to pomůže dát se do kupy, nebo nás to totálně rozseká. Což se stalo. Už předtím jsme byli s manželem na nože, ten pořad to jen dorazil. Jsme stále spolu, ale je to ještě horší, než to bylo předtím. Připletla se tam i ta druhá strana (manželé z Ostravy), stojí za manželem, já jsem nyní ta špatná,“ postěžovala si Super.cz Petra, která si ale nemyslí, že by na vině byla vyloženě ona sama.

„Hádáme se teď ještě o to víc. Ale u nás to není tak, že bychom si v tom libovali. Štěkáme se už pár let a oba nás to už nebaví. Několikrát jsme šli od sebe, vždycky jsme ale zase skončili spolu. Manžel totiž mění názory ze dne na den. Když jsem se sbalila a odešla od něho, psychicky to nedal. Nechtěla jsem ho mít na svědomí, tak jsem se vrátila. Je to láska, která přechází v nenávist,“ přiznala nám vyměněná manželka, která byla manželovi párkrát nevěrná, on jí ale taky. Podle ní se jejich svazkem jako červená nit táhne to, že býval gamblerem.

A jak to s nimi bude dál? „Myslím si, že po čase, až vyrostou děti, které tím bohužel trpí (desetiletý Mirek a osmiletý Lukáš – pozn. red.) a celou dobu žijí v našich hádkách, tak to skončí. Nedokážu si představit, že bychom pak spolu zůstali sami,“ dodala Petra.

Reklama

Další články

Načítám