Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, ve středeční Výměně manželek se objeví manželský pár, který se chvílemi víc nenávidí, než miluje. Petra se navíc už v ukázce předvedla jako „štěkna“, takže sympatie zatím nezískala. Její muž Mirek je ale podle všeho z televizní slávy úplně na prášky! A proč u nich často zasahuje policie?

Toho, že Mirek nebude asi úplně v klidu, jsme si všimli v okamžiku, když jsme s jeho ženou dělali po telefonu rozhovor. Z dálky na ni jakýsi mužský hlas něco pořvával. „Manžel to nedává. Má nervy z toho, že se bude Výměna vysílat. Teď lituje toho, že do toho šel. Je z toho psychicky na nervy. Vygraduje to tím, že na mě začne řvát, něco mi vyčítat a podobně,“ prozradila Super.cz Petra.

„Když jdete do Výměny, musíte počítat se vším. A když to skončí, je potřeba se nad to povznést. Když to totiž neuděláte, stejně jako manžel, který to nyní nezvládá, asi se zcvoknete,“ myslí si.

Manželé prý do Výměny nešli za penězi, ale kvůli tomu, že by to mohlo zázračně zachránit jejich podivný vztah plný nevěr a sem tam i domácího násilí.

Již jsme informovali o tom, že Mirka jednou jeho žena škrtila řemenem.

„To se opravdu stalo. Je to pár let zpátky a vyplynulo to z toho, že u nás doma byla totální Itálie. Manžel mě bil, tak mě jednoho dne chytil rapl a škrtila jsem ho páskem,“ přiznává temperamentní křiklounka.

A pak přidává důvod, proč to podle ní u nich doma dlouhodobě nefungovalo. „Od začátku se tam jednalo o gamblerství. Když jsem Mirka poznala, hrál automaty. Hledala jsem něco jiného, tím pádem vznikly i nějaké nevěry. A tak se to s námi už táhne celou dobu,“ vysvětluje.

Když přišla řeč na to, jestli kvůli hádkám a rvačkám u nich někdy zasahovala policie, Petra se nám svěřila s tím, že to není žádná výjimečná událost.

„Na to už jsme zvyklí,“ dodala s trpkým smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám