Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by toho nebylo málo. Zpěvačka Anna K (59) už podruhé bojuje s rakovinou prsu a po návratu z nemocnice, kde podstoupila operaci, musí řešit další nepříjemnou situaci. Ve vážném zdravotním stavu se totiž nachází její milovaný pejsek Toník.

„Náš Toníček má asi milión diagnóz, ale náladu mu to donedávna absolutně nekazilo. Bohužel ale od té doby, co jsem doma z nemocnice, hodně chřadne a přestal úplně jíst. Dnes jsme ho dopravili na veterinu a pan doktor řekl, že Toníček je sice fénix, který už několikrát vstal doslova z popela, ale že se obává, že je teď opravdu na konci své cesty,“ posteskla si na sociální síti Anna K s tím, že Toník je sice stabilizován, nic ho nebolí, ale nepřijímá už několik dní absolutně žádnou potravu.

„Bohužel sono ukázalo nález, který tomu stavu odpovídá. Uvidíme, co přinesou další dny, ale nic moc hezkého nás asi nečeká. Rozhodně mého psího kamaráda nehodlám trápit ani minutu, pokud kvalita jeho života nebude dobrá. Musím to teď nějak vstřebat a prostě přijmout a rozhodnout se,“ dodala smutná zpěvačka, jež zároveň všem svým fanouškům poděkovala za slova plná podpory.

„Poslali jste mi tolik krásné podpory a energie, za kterou vám už navždy budu vděčná, a teď si jí trochu s vaším dovolením půjčím pro mého milovaného Toníka, třeba se stane další zázrak a ještě chvíli mne bude hřát jeho psí věrná, láskyplná a neuvěřitelně šťastná duše,“ doufá Anna K.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám